Over ons

SchellingBouw is een jong en dynamisch bedrijf in de Betuwe

Niet alleen persoonlijke service en betrouwbaarheid maar ook kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij helpen u graag met al uw verbouw-, aanbouw-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Het eerste idee is waar het begint. Wij hechten veel waarde aan de ideeën van u als opdrachtgever. Op basis van onze kennis en ervaring adviseren, berekenen en voeren wij tot in perfectie uw wensen uit. Met gebruik van de nieuwste materialen en technieken leveren wij u degelijk vakwerk.

Door onze brede kennis van zaken zijn wij in staat veel verschillende werkzaamheden voor u uit te voeren en werken wij samen met een gerenommeerd team van bedrijven. Wij denken graag met u mee bij het kiezen van de juiste materialen, de indeling van de ruimte en de eventuele gevolgen voor de constructie van het pand. Uw woonwensen staan bij ons centraal en mede op basis van onze persoonlijke aandacht en service kunt u uw verbouwing of renovatie met een gerust hart aan ons overlaten. Bouwen met visie, voor ons de norm!

schoorsteen in beneden leeuwen 1

Onze diensten

Plannen voor verbouw-, aanbouw-, onderhoud of renovatie?

 • construction-icon04-1

  Verbouwen

  Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht dat u gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt toe aan een verbouwing?

 • construction-icon08

  Onderhoud

  Wij verzorgen het binnen- en buitenonderhoud aan woningen en bedrijfsgebouwen.

 • construction-icon05

  Renovatie

  Comfort en hoge energiekosten zijn vaak de belangrijkste reden om een woning of bedrijfspand te renoveren.

Projecten

Mooie projecten en tevreden klanten, daar doen we het voor.

Scroll naar top