Diensten

Plannen voor verbouw-, aanbouw-, onderhoud of renovatie?

Een eigen huis of bedrijfspand laten verbouwen is een hele stap. Dan wilt u een aannemer die met u meedenkt, u van goed advies voorziet en die u kunt vertrouwen. Wij zijn actief in de Betuwe en helpen u graag om uw verbouwplannen concreet te maken. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Schellingbouw denkt graag met uw mee!

uitbouw te erichem

Verbouwen

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht dat u gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt toe aan een verbouwing? Wilt u:

  • Verduurzamen
  • Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet?
  • Meer ruimte creëren met een aanbouw, opbouw of dakkapel?
  • Uw huis aanpassen zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen?

Onderhoud

Wij verzorgen het binnen- en buitenonderhoud aan woningen en bedrijfsgebouwen.
Zoals het repareren van dakkapellen of dakgoten, het vervangen van kozijnen en deuren of glas en het aanbrengen van veiligheidshang- en sluitwerk, u kunt ons voor al uw onderhoudswerkzaamheden inzetten.

Renovatie

Comfort en hoge energiekosten zijn vaak de belangrijkste reden om een woning of bedrijfspand te renoveren. Een vernieuwd, goed geïsoleerd dak levert bijvoorbeeld een energiebesparing op en het leefklimaat wordt aangenamer. We vertellen je graag meer over het besparen van energie met uw woning. Nieuwe kozijnen en renovatie van het voegwerk geven uw woning/bedrijfspand een verzorgde aanblik en met een nieuwe badkamer in uw woning en een dakkapel op de zolderkamer wordt het huis vaak veel mooier en meestal ook meer waard. Meer huis, meer leef-comfort.

Projecten

Mooie projecten en tevreden klanten, daar doen we het voor.

Scroll naar top